ALBERO line

Liniju ALBERO odlikuje lagana i moderna forma koja će se savršeno uklopiti u svaki stambeni i uslužni prostor. Ime mu dolazi od talijanske riječi “albero” što znači “stablo”, što je simbol ekološke filozofije marke HITZE i duboko uvjerenje da je vrijedno ulagati u sustave grijanja koji koriste ekološki prihvatljiva i obnovljiva goriva, kao što je drvo za ogrjev.

ALBERO kolekcija se sastoji od šest serija kamina, različitih snaga grijanja (9, 11, 14, 16, 19 i 25kW), (ravno ili kutno) i načina otvaranja vrata (podignuta tipa “giljotina” ili tradicionalna otvaranja na stranu).

Umeci su opremljeni ulazom za zrak s regulacijskom ručkom i nogama za optimalno izravnavanje. Unutrašnjost kamina obložena je keramičkim umetkom od toplinski otpornog betona do 1000 ° C, koji skuplja toplinu u komori za izgaranje. Zračna zavjesa smanjuje čađu na staklokeramičkom staklu, a sustav naknadnog sagorijevanja smanjuje ispuh emisije štetnih tvari u okoliš i povećava potrošnju goriva. Posebno konstruirana ventilirana konstrukcija ručke osigurava udobnost korištenja, a okvir vrata od profila s povećanom krutošću jamči stabilnost i trajnost umetka.

Svi ALBERO linijski umeci mogu se naručiti s dvostrukim staklom (dekor staklo).

Za svaki model linije ALBERO možete dodatno naručiti okvir za vrata.

Prikazujemo 1–12 od 33 rezultata